Praktijk voor psychotherapie John Cahill

Gestalttherapeut John Cahill

 

Therapeut en coach John Cahill.jpgIk werkte jaren als projectmanager. Binnen dit werk ging mijn interesse steeds meer uit naar het (inter)menselijke aspect, want ik zag veel mensen (inclusief mijzelf) vastlopen in hun functioneren door gedragspatronen die ze in de loop van hun leven hadden ontwikkeld. Veel van deze patronen zijn terug te voeren naar het gezin van herkomst en raken tevens aan een breder maatschappelijk vlak waarin de huidige nadruk op het individu en de drang naar succes voor veel psychische klachten zoals depressie en eenzaamheid zorgen. Vanuit deze interesse heb ik de 4-jarige post-doctorale opleiding tot gestalttherapeut gevolgd en ben ik sinds een aantal jaren werkzaam in mijn eigen praktijk.

Ik besef me terdege dat het niet altijd gemakkelijk is om naar een therapeut te gaan. Vergeet hierbij vooral niet dat een therapeut ook gewoon een mens is. Juist binnen de gestalttherapie wordt zoveel mogelijk een gelijkwaardige relatie aangegaan tussen jou als cliënt en mij als therapeut. 

Ik heb een groot vertrouwen in het vermogen van mensen om te kunnen veranderen. Ik ben steeds weer verwonderd over wat er kan gebeuren als twee mensen tegenover elkaar gaan zitten en met elkaar in gesprek gaan. Mijn stijl van werken is zorgvuldig, uitnodigend, warm en betrokken.

Om de kwaliteit van mijn werk als therapeut te waarborgen volg ik structureel intervisie en supervisie.

 

Contact

Telefonisch contact psychotherapie en coaching06 24835516
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Stuur een mail
Praktijkadres
D.D. Eisenhowerstraat 40
9728RW Groningen

Routebeschrijving

 Afspraak maken   

Sorry,your broswer do not support EasyTagCloud 3D Plugin

behoefte bewustwording Coaching communicatie gedrag Gestalttherapie identiteit individuele therapie Links Maatschappij omgeving Privacy psychische klachten relatie Relatieherapie schaamte schuld Therapy in English verantwoordelijkheid werksituatie wisselwerking Zelfregulatie